شنوایی سنجی و سمعک قم_ خوش کلام-سمعک قم

تجویز به روزترین سمعک های هوشمند و نامرئی ساخت اروپا-02532941300

شنوایی سنجی و سمعک قم_ خوش کلام-سمعک قم

تجویز به روزترین سمعک های هوشمند و نامرئی ساخت اروپا-02532941300

عوامل مهم در انتخاب سمعک

عواملی که برای انتخاب سمعک اهمیت دارند

1- ویژگی های کم شنوایی:
ماهیت کم شنوایی شما نقش بزرگی در تعیین سمعک مورد نظرتان دارد. شنوایی شناس می تواند به شما در درک ویژگیهای منحصر به فرد کم شنوایی تان و تعیین بهترین مدل های سمعکی که می تواند نیازهای شما را برآورده نماید، کمک نماید.
2- شیوه زندگی:
در انتخاب سمعک باید نحوه زندگی، کار و اوقات فراغت خود را مد نظر داشته باشید. کارها و فعالیت هایی از زندگی تان که تاثیر بیشتری از کم شنوایی تان دیده است را مشخص نمایید. ممکن است شغل شما نیز یک عامل تعیین کننده باشد. نیازهایتان را در نظر بگیرید. ممکن است مطابق با نیازهای شغلی تان دائما در سفر باشید و یا شرایطتان طوری باشد که دائماً نگران عملکرد سمعک خود باشید. در این صورت بهتر است یک سمعک یدک نیز داشته باشید تا در صورتی که در طی فعالیت هایتان سمعکتان دچار مشکل شد، برایتان مسئله ای پیش نیاید.
3- تکنولوژی:
شاید مهمترین عاملی که در تعیین و خرید سمعک مد نظر می باشد «کیفیت صدا» باشد. علی رغم پیشرفت های سریع در تکنولوژی سمعک در برخی از موارد استفاده از سمعک های پیشرفته تر نه تنهاسودمند نیست بلکه مشکل ساز هم می شود در چنین مواردی بهتر است از سمعک های ابتدایی تر استفاده شود تا فرد کیفیت مناسب صدا را احساس نماید.
با شنوایی شناس مشورت کنید او در ارزیابی شنوایی شما و تعیین سمعک مطابق با نیازتان شما را کمک می کند.
4- جابجا کردن سمعک:
سمعکهای کوچکتر ظرافت بیشتری دارند و در کاربرد آنها احتیاط بیشتری لازم است. هر چه سمعک ظریف تر باشد گذاشتن و برداشتن آن و استفاده از دکمه های آن محتاطانه تر و با ظرافت بیشتری انجام می شود که ممکن است این کار برای افراد مسن، کودکان و افرادی که مشکل چشمی و کاهش دید دارند چندان آسان نباشد وآنها را دچار معضل نماید.
با این حال در برخی سمعکهای جدید دستگاه کنترل از راه دور وجود دارد که امکان خاموش، روشن کردن و کم و زیاد کردن صدا را بدون آنکه نیازی باشد به خود سمعک دست بزنید فراهم می کند.
5- ظاهر سمعک
اندازه سمعک ها متفاوت است برخی سمعک ها بسیار کوچکند و کاملاً در کانال گوش قرار می گیرند و بسیار ظریف می باشند برخی دیگر نیز بزرگتر بوده و پشت لاله گوش قرار می گیرند. برای بیشتر مردم ظاهر سمعکی که مورد استفاده قرار می دهند اهمیت دارد. تعیین اینکه فرد می تواند از سمعک ظریف داخل گوشی استفاده کند یا سمعک پشت گوشی به عوامل زیاد و متنوعی بستگی دارد بنابراین ممکن است امکان استفاده از سمعک های داخل مجرا برای همه افراد وجود نداشته باشد البته استفاده از سمعکهای پشت گوشی کوچک و کمی تغییر نحوه آرایش مو می تواند چاره ساز باشد.
6- مشخصات ظاهری گوش:
عوامل فیزیکی نیز می تواند در روند انتخاب سمعک تاثیر بگذارد. شکل و اندازه گوش خارجی و مجرای گوش در برخی افراد به نحوه ای است که امکان استفاده از انواع خاصی از سمعک را به آنها نمی دهد.برای مثال اگر مجرای گوش شما بسیار باریک است ممکن است نتوانید از سمعکهای داخل مجرا استفاده کنید. شنوایی شناس در تعیین اینکه مطابق با ظاهر فیزیکی گوشتان از چه سمعکی می توانید استفاده کنید، شما را راهنمایی می کند.
7- یک سمعک یا دو سمعک
مسلماً استفاده از دو گوش بهتر از یک گوش است زیرا شنوایی دو گوشی در تعیین جهت صدا و درک بهتر صداها کارآمدتراست. اگر شما فقط در یک گوشتان کم شنوایی دارید استفاده از یک سمعک برای شما مفید خواهد بود.
معمولاً کم شنوایی های ناشی از صداهای بلند(نویز) و یا کم شنوایی های ناشی از کهولت سن(پیر گوشی) هر دو گوش را درگیر می کند اما ممکن است نحوه درگیری هر دو گوش کاملاً متفاوت از دیگری باشد.
اگر در هر دو گوشتان کم شنوایی وجود دارد استفاده از دو سمعک سودمند تر خواهد بود. به علاوه در برخی سمعک های دیجیتالی برای بهره گیری بهتر،لازم است از دو سمعک استفاده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.